ISO 16976-5:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٩ مارس ٢٠٢٣

Respiratory protective devices — Human factors — Part 5: Thermal effects

ملفات الوثيقة ISO 16976-5:2023

الإنجليزية 15 صفحات
الإصدار الحالي
46.7 OMR

مجال الوثيقة ISO 16976-5:2023

This document is one part of a series of International Standards that provide information on factors related to human anthropometry, physiology, ergonomics and performance for the preparation of standards for design, testing and use of respiratory protective devices. This document contains information related to thermal effects of respiratory protective devices on the human body. In particular information is given for:

    temperatures of surfaces associated with discomfort sensation and harmful effects on human tissues;

    thermal effects of breathing gas temperatures on lung airways and tissues;

    effects of breathing gas temperature and humidity on respiratory heat exchange;

    effects of respiratory protective devices on overall body heat exchange.

The information represents data for adult healthy men and women in the age 20 years to 60 years.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)